marți, 13 ianuarie 2009

zi afara, noapte-n capu meu

functionez dupa ora romaniei si soarele thailandei. m-am trezit fix la 6.30 cum fac si acasa. dar aici era deja 10. mi-am zis ca nu ies la ora aia din casa (indiferent de tara) asa ca am mai furat cateva ore de somn (compensare pentru orele nedormite in 2007). 

foamea si-a spus cuvantul, asa ca hai pe strazi la vanatoare. inca visez la sucul din fructe... dar n-am gasit nici la 10 strazi distanta (te pomenesti ca acum 4 ani am nimerit singura persoana care facea asa ceva in intreg orasul!!!). ma multumesc cu niste fructe gata curatate/taiate tinute pe ghiata si cu zahar condimentat. doua din patru o placere. mai colea incerc niste chestii pe bat cu aspect de mic/carnat/amestecatura de diverse. pica examenul. 

ma strecor cu greu printre oameni, tarabe, masini (o sa mor calcata de un ceva pe roti, nu m-am prins care sunt regulile cu circulatie, ca in acelasi loc am impresia ca merg cand pe dreapta cand pe stanga. sa-i f..)

dupa ce am mancat fructele... am inceput sa vad. am carat deageaba aparatul cu mine ca pana declansez a trecut faza.. asa ca nu pot sa si ilustrez ce va povestesc.

ma amuz la faze de genul ... restaurantul bamboo... care e dugheana nenorocita si ma gandesc ca nici locatia din bucuresti nu e departe dar e cu "cristale swarovsky".

la un colt de strada un driver de scuter asteapta clienti stand intr-un sezlong rupt, si uitandu-se la un televizor color cu purici si antena indoita.

cersetorii isi muta cutiuta pentru bani in directia din care vine potentatialul client.

copii sunt ca niste jucarii din portelan.

au molul peste moluri, cu "fete de mol" exact ca ale noastre: cot indoit, geanta mare, doua pachete de tigari, un telefon mobil si cheile de la masina.. ca doar sunt reduceri de 70%...

maine plec spre alte zari.. daca vroiam aglomeratie mergeam la obor...

Un comentariu:

  1. de ajutor:
    sabaidicap /savaidicap? = buna ziua
    cop cun / copncap? = multumesc

    da s-ar putea sa ma-nsele memoria :)

    RăspundețiȘtergere