luni, 19 ianuarie 2009

Au si ei vama lor

Daca au moluri de ce nu ar avea si vama. M-am dus in haad rin in cautarea internetului. Am plecat de la silvery moon impreuna cu chris, un australian care de 8 ani sta in china. El s-a decis sa plece la "oras" ca e prea multa liniste pe plaja MEA. Ne-a luat un "taxi" in care erau 4 vorbitori de engleza care mergeau spre Singapore. Le miroseau gentile ca strazile din Amsterdam. Cred ca o sa ajunga foarte repede.
Stradute inguste, zeci de magazine/restaurante/portavoci care anunta marea petrecre de duminica si thai boxu' de diseara/si internet in unele restaurante. M-am scos.

La ora 10 cand am ajuns lumea abia se trezea, asa ca a fost ok pentru persoana anti sociala care am devenit in ultimii ani. Dar pe la 15 cand m-am decis sa plec spre casa strazile erau pline. Magheru' din vama in plin de stuffstock. Am fost singurul calator in taxi, asa ca soferul incerca sa plece mai repede dubland pretul.. "200 de bathi si plecam acum"... nu ma grabesc nenicule... 150?.. nuuuu.

Fara bagaj in spinare aleea serpuita pare mai scurta. Doar gandurile mele sunt acum iar la Bucuresti.. de ce naiba am plecat. I need a cigarette.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu